Hyra Frontend Utvecklare Stockholm

Hyra Frontend Utvecklare Stockholm

En Front End-utvecklare brukar arbeta med en mängd olika programspråk, ramar och bibliotek som HTML, CSS, JavaScript, jQuery, AngularJS, Backbone, Ember, ReactJS, Bootstrap, RESTful tjänster och API. Om du letar efter en entreprenörsutvecklare eller en permanent frontendutvecklare, har vi den perfekta lösningen för dig. Vi tillhandahåller utbildade frontendutvecklare, frontendutvecklare på medelniå och seniora frontenutvecklare, och deras löner sätts i förhållande till deras erfarenhet. För att få de mest exakta uppskattningen av frontendutvecklarens arvode, kolla på en av marknadsuppdateringarna (de är organiserade efter plats, så välj den närmaste var du vill jobba).

 

Vem är Frontendutvecklare?

Frontendutvecklare hanterar alla saker som användare visuellt ser först i sina webbläsare eller applikationer. Frontändare är ansvarig för webbplatsens utseende och känsla eller för en applikation. Frontendutveckling är inriktat på kundens sida av utvecklingen. Frontendutvecklare jobbar med användarupplevelse, design, debugging ansökan och ibland analyserar de kod. Ett ansvar för frontendutvecklaren är utseendet och känslan, slutligen utformningen av webbplatsen och vad är reaktionen hos folk är på första sidan av webbplatsen i sin webbläsare.

 

hire front end developers

 

Varför använder vi oss av frontendutvecklare?

Frontendutvecklare använder HTML, CSS och JavaScript för att koda webbsidan eller webbappdesignen som skapats av webbdesigners. Koden de skriver körs inuti användarens webbläsare.
Frontendutvecklare har några färdigheter som att de arbetar enkelt och perfekt och tar tag i buggar som är relaterade till det fältet. Frondendutvecklare har färdigheter som nämns nedan:

  • HTML / CSS
  • JavaScript / JQuery
  • CSS och JavaScript Framework
  • CSS Preprocessing
  • Version Control / Git
  • Responsiv design
  • Test / Felsökning
  • Webbläsarutvecklingsverktyg
  • Web Performance / Building och Automation Tool
  • CLI

 

Vad är skillnaden mellan en Frontendutvecklare och en Backendutvecklare?

De båda beaktas i webbutveckling. Webbutveckling är det vanligaste jobbet för både frontendutvecklaren samt backendutvecklaren. Frontendutvecklarens roll är att designa och bygga upp webbplatser som håller de visuella aspekterna i åtanke och som webbdesigners. Rollen av backend-utvecklaren är att se till att data och system som begärs av frontend-applikationen eller programvaran levereras effektivt. Ansvaret för backend-utvecklaren är att hantera allt som händer i bakgrunden.

Ett enkelt exempel på frontend utvecklare och backend-utvecklare är:
Frontend-utvecklaren är den som lägger ut gatorna och ser till att allt är ordentligt anslutet medan backend-utvecklaren gör ett stadsarbete som el, vatten, avlopp, zonering etc.

 

Varför välja oss?

Vi är övertygade om att vi är de enda nätverkstjänsterna som är relaterade till utvecklaren inom datorstöd och IT-konsultverksamhet i Stockholm. Vi svarar omedelbart inom eller mindre än en timme. Vi har erfarna och professionella utvecklare som har minst 5-7 års erfarenhet. Vi utformar och utvärderar för att förstå affärsfördelen för ditt företag. Vår omfattande erfarenhet hanterar alla typer av komplexa projekt. Vi kan hantera varje detalj och samordna alla säljare så att du kan vara säker på att ditt projekt kommer att slutföras i tid och inom budgeten. Vårt mål är att tillfredsställa dig helt med vår service.