Hyra Backend Utvecklare Stockholm

Hyra Backend Utvecklare Stockholm

Letar du efter backendutvecklare i Stockholm? Vi är här med våra experter. Vi erbjuder våra bästa backend-utvecklare till företag att skala upp sina utvecklingsgrupper. Vi har byggt partnerskap med varumärken genom att ge dem vår uppmärksamhet och vård. Hyr vårt motiverade och dedikerade backend-utvecklarteam för att vara framåt och växa snabbare än dina konkurrenter. Oroa dig inte, om du bara tänker på att sitta och stirra på ditt nya projekt, är vi här med bättre och prisvärda lösningar.

Vi kommer att ge dig experter som kan ansluta till dig direkt och börja leverera högkvalitativ kod.

 

backendutvecklare i Stockholm

 

Vad är en backend-utvecklare?

En backend-utvecklare är ansvarig för serverns webbapplikationslogik. För att göra så att servern, applikationen och databasen kommunicerar med varandra använder back-end-utvecklaren språk på serverns sida, som PHP, Python, Python, .Net och Java för att skapa en applikation och verktyg som MySQL, SQL Server för att hitta , spara eller ändra data och Oracle, och servera det tillbaka till användaren i front-end-koden.

En backendutvecklares nyckelroll är att se till att de data eller tjänster som begärds av frontendprogramvaran eller att systemet levereras via programmatiska medel. Dessutom utför en backend-utvecklare felsökningen och testningen av eventuell backend-applikation eller programvara. Du kan kontakta oss dygnet runt för att utveckla experter i Stockholm.

 

Back-end vs front-end utvecklare

Front-endutvecklare

Din webbplats är en samling av information, plan, innehåll och användbarhet. Att göra det användarvänliga gränssnittet på webbplatsen är jobbet för en front-end-utvecklare. Med hjälp av en blandning av innehållsspråk, struktur och kundsidans innehåll och system gör frontend-utvecklaren miljön för allt som kunder ser och kontaktar: substans, format och relation. Front-end-designern gör samverkan och klientens medverkan i innehållet i en webbplats HTML.

Innan du vänder dig till frontendutvecklare är det väldigt viktigt att ha kunskap om hur framsidan av webbplatsen fungerar, vilken frontend utvecklare gör och vad deras färdigheter kan hjälpa att klara av projektet.

Back-end-utvecklare

En back-end-utvecklare ansvarar för webbplatsens inre arbete. En back-end-utvecklare bygger serverns sida på webbplatsen. Server-sidan är koden och språket som fortsätter att körai bakgrunden av webbservern eller baksidan. Back-end-designers arbetar i samband med front-end-utvecklaren genom att ge de yttre konfronterade webbapplikationskomponenterna serversidans grund.

I enkla ord skapar backendutvecklaren logiken på webbplatsen och utför sitt arbete genom skriptspråk som Ruby eller PHP. En backendutvecklare ansvarar också för att optimera laddningshastigheten och effektiviteten på webbplatsen

 

Varför väljer du oss för att hyra en backendutvecklare i Stockholm

Vi tillhandahåller alltid de allra bästa och prisvärda backendutvecklarna för olika  positioner för utvecklare. Vi förstår att hitta de bästa utvecklarna för dina förändrade behov kan vara mycket komplicerat. Vi kan hantera hela utvecklingsprojektet för ditt företag. Vi har upplevt utvecklare som kan utveckla, implementera och hantera även de mest komplexa projekten.