admin 3 years ago Uncategorized 0 2004
Hur Man Blir en Personalchef

Hur Man Blir en Personalchef

HR-administratörer garanterar att de anställda får bästa möjliga ersättning och fördelar, säkerställer arbetsmiljösäkerheten, ger arbetstagarna stöd och övervakar generellt arbetstagaravtal, bedömning och arbetsförhållanden. De skapar dessutom, genomför och hanterar förberedelser för projekt eller strategier.

HR-administratörer måste förbli fullständigt informerade om tillvägagångssätt som övervakar arbetstagarnas rättigheter, till exempel, mäta upp till dörren för företag och olämpligt beteende. Dessa experter jobbar hela dagen i en kontorsinställning, trots att rörelse kan krävas för sammankomster eller inskrivning av tillfällen.

 

Hur man blir en personalchef

Stegen för att bli en personalchef  är följande.

Ta en kandidatexamen

Fyra år högskoleutbildningar inom HR är allmänt tillgängliga via en skolas samma gamla sak eller ledningsgrupp. Normala diplom inkluderar en kandidatexamen i personal och en civilingenjörsexamen. Du kommer att få reda på arbetet med chefer, löner, affärsrätt och arbetstagares utveckling. Du kan också gå på föreläsningar omi bokföring, insikter och datainnovation.
Du bör försöka slutföra ett tillfälligt jobb för att öka den certifierbara erfarenheten. En inträdesnivå kan erbjudas som en del av ett program och kan uppgradera din inlärningsbakgrund genom att ge en down to earth-känsla till idéer som man lärt sig i klassrummet.

Samla arbetserfarenheter

Det fyraåriga certifieringsprogram i stort sett inrättas för passagerarpositioner, till exempel HR-kollega eller HR-myndighet. Uppgifter och ärenden kan innehålla hjälp med att spåra representativa fördelar, arbetskörande och löne. Sektionsnivå personaladministratörer kan dessutom stödja arbetstagarens introduktion, förberedelse och framsteg. Överväg att gå med i en expertorganisation.

Många mänskliga tillgångsexperter går med i föreningar som ges till sina yrken. En sådan förening är Society for Human Resources Management (SHRM). Inskrivningsförmåner innehåller lärande chanser, till exempel tillgång till bekräftelseplaneringsmaterial, workshops och möten samt nätverksdiskussioner där HR-experter kan samarbeta och forma organisationsföreningar.


Ansök om en chefposition

De flesta administratörspositioner kräver lite engagemang i fältet, som regel så länge som 5 års arbetsförståelse som HR-generalist eller associerat är viktigt. Du borde ha fenomenal auktoritet, korrespondens och relationella relationer. Du borde ha ett fast handhavande av arbets- och arbetslagar. Eftersom personalförvaltare befinner sig i centrum för avtalsrepresentanter, borde du antagligen arbeta inom en uttrycklig marknadsförbar strategi för att skapa personal för företagets behov.


Tänk på certifiering

Även om det normalt inte är viktigt att få bekräftelse, söker ett fåtal företag efter säkerställda personer. Olika försäkrande uppdrag finns, inklusive Professional of Human Resources (PHR) och Certified Employment Benefits Specialist (CEBS). PHR-testet består av testning i 6 regioner, inklusive representativa och arbetsrelationer, administration och arbetsstyrka och verksamhet. Kvalifikationsförutsättningar omfattar dessutom så länge som 4 års engagemang i fältet eller en blandning av träning och erfarenhet.

CEBS är ett 8-kurssprogram som centrerar kring att samla fördelar, ersättningar och pensionering. Du kan också välja ett CEBS forte-spår, till exempel Group Benefits Associate, Retirement Plans Associate eller Compensation Management Specialist.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of