admin 3 years ago Uncategorized 0 1961
Hur blir man en IT-specialist

Hur blir man en IT-specialist

En IT-specialist är en data- och säkerhetsdirektör som hjälper organisationer och föreningar med att övervaka utrustning, programmering, systemadministration och hantering av problem. Dessa experter går under ett antal titlar, inklusive datasäkerhetsutredare och systemchef. De kan leta efter någon form av anställning i ett brett sortiment av företag, liknande företag, regering och sammansättning. En utbildning på grundnivå är vanligtvis nödvändig, men några chefer har en examen i mjukvaruutveckling, datavetenskap eller ett relaterat fält. Chefer behöver dessutom se någonstans runt 3 års IT-erfarenhet, med 5 till 10 års erfarenhet för högre nivåer.

De förmågor som krävs som IT-proffs inbegriper expository, hierarkisk, administration, korrespondens och grundläggande ledarskapsförmåga.  En kandidatexamen är vanligtvis nödvändig, men några chefer har en examen i mjukvaruutveckling, datavetenskap eller ett relaterat fält. Chefer behöver dessutom se någonstans runt 3 års IT-erfarenhet, med 5 till 10 års erfarenhet för högre nivåer. De förmågor som krävs som IT-proffs inbegriper expository, hierarkisk, administration, korrespondens och grundläggande ledarskapsförmåga.

Åtgärder för att bli en IT-specialist

Steg 1: Ta en kandidatexamen:

Gå till ett universitet och gör en fyraårig certifiering i ett datorrelaterat fält är den mest kända förutsättningen för att bli en IT-myndighet. Viktiga majors inkorporerar mjukvaruutveckling, datakonstruktioner och programmeringsdesign. Understudier i fyraåriga certifieringsprogram, i stort, börjar med att uppnå en stark etablering inom aritmetik, vetenskap och design. De konstruerar expansivt lärande av mjukvaruteknik ii kurser i informationsstrukturer, numerisk granskning, information chefer och programmering sdialekter. Utnyttja PC-anläggningstillgångar. Stiftelser som erbjuder mjukvaruutvecklingsprojekt kan också erbjuda moderna PC-labs för vikarier. Du bör utnyttja dessa tillgångar och chansen att få praktisk deltagande i projekt och programmering som instrueras i klasser och används i vardagliga aktiviteter hos någon med en IT-master.

Åtgärder för att bli en IT-specialist

Steg 2: Skaffa professionell erfarenhet:

Det som framgår av en studie av sysselsättningsrekommendationer från monster.com i september 2012 är att IT-yrken vanligtvis kräver minst 3 års engagemang i fältet. BLS visar att bäst i IT-klassen som styrelser och säkerhetsexamenspositionerna kan kräva minst 5 års erfarenhet. Vanligtvis är erfarenhet avgörande för små företag, så hoppande IT-experter kan observera detta för att vara den bästa platsen att börja sina yrken.

Tänk på att få bekräftelse. Trots det faktum att ackreditering inte krävs för att komma in i denna grupp, kan det hjälpa till att uppvisa kompetens och erfarenhet för företagen. Även chefer kräver ofta IT-masters att ha förmåga med exakta föremål. Företag som Cisco, Oracle och Microsoft erbjuder ackreditering i sina produkter. Utomstående föreningar, som CompTIA, styr dessutom bekräftelse för olika köpmän. Essentiella saker förändras genom association, dock  dckrediteras vanligtvis efter en effektiv del av ett test.

 

Steg 3: Överväg att ta en masterexamen:

En fyraårig högskoleutbildning kan vara den mest kända dimensionen av instruktioner som krävs för att bli IT-myndighet, men några ledare vill skaffa kandidater som har tagit examen i programvaruteknik eller relaterade områden. På samma sätt kan examensgrader öppna dörrar för personer som söker professionell framgång eller högre positioner inom fältet. Understudier i doktorandprogram utökar den inlärning som de har ackumulerat i samband
med deras utidigare utbildning och undersöka mjukvaruteknik hypotes och öva mer allmänt. De kan ta kurser i PC-illustrationer, beräkningar, tankekraft, beräkningsmöjligheter och PC-visioner. Autonom undersökning och forskning inom mjukvaruutveckling, som ett förslag, kan också krävas.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of